Thuis

Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. certificaten
China Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
R & D
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd.

 • lopende band

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  De Glasvezelco. van Changshujiangnan, Ltd werd opgericht in 1956. De installatie behandelt een totale oppervlakte van 70.000 vierkante meters. Het heeft meer dan 600 personeelsleden, van wie meer dan 100 professionele technici zijn. Het bedrijf is rijk aan technologische middelen, met volledige materiaal en productielijn van trek benching aan post-weeft behandeling. Jaarlijks, veroorzaakt het Bedrijf meer dan 3.000 ton van glasvezelgaren, meer dan 1,5 miljoen eenheden van branddeken, meer dan 1,6 miljoen vierkante meters van silicone-Rubber met een laag bedekte glasvezelstof, viton-Met een laag bedekte glasvezelstof, EPDM-Met een laag bedekte glasstof, dekking 1.000 ton FRP-producten, meer dan 30 miljoen vierkante meters van netwerkstof en glasvezelstof, meer dan 10 miljoen de muur van de vierkante metersglasvezel het coving.

   

  Het Bedrijf heeft zijn motto van „Kwaliteit, Prestige eerst, eerst aangehangen en voor het Zijn het Beste“ en gebruik dit motto als zijn leidend kwaliteitsprincipe gestreefd. Het Bedrijf en zijn producten zijn geaccrediteerd door diverse organismen en organisaties met dergelijke certificaten zoals IS09001: de kwaliteitssysteem van 2008, IS014001: het milieusysteem van 2004, het certificaat van BSI Kitemark, LPCB-certificaat, Duits TUV certificaat, en het certificaat van Australië QAS. Over 80% van producten worden uitgevoerd naar Europa, Amerika, het Midden-Oosten en Zuidoostaziatische landen.

   

  De hoge snelheid Verdraaide Machine van het Glasvezelgaren

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. fabriek productielijn 2

  Richtende Machine

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. fabriek productielijn 3

  Hoge snelheids Wevende Machine

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. fabriek productielijn 4

  Deklaagproductielijn

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. fabriek productielijn 5

  De Machine van de silicone Rubberdeklaag

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. fabriek productielijn 6

  Het scheuren van Machine

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. fabriek productielijn 7

  Het scheuren van Machine

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. fabriek productielijn 8

   

   

   

 • OEM / ODM

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • R & D

   

  Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Ons productie en kwaliteitscontroleteam heeft meer dan 30 jaar van ontwikkeling en onderzoekervaring in diverse glasvezelproducten. Ondertussen, heeft Jiangnan zijn eigen brand-test laboratorium, volgens de recentste brand algemene norm. Wij hebben routine en uitgebreide samenwerking met de wereld belangrijke testende organisaties. Wij hebben ook onze eigen de grondstoffendochteronderneming van het glasvezelgaren in Co. van Shandong - van de Glasvezel van Shandong Jinming, Ltd. Bovendien, heeft Jiangnan R&D-investering en productiecapaciteit voor gemengde glasvezelstoffen en speciale glasvezelstoffen.

Contactgegevens
Changshu Jiangnan Glass Fiber Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Angelo Cheng

Tel.: 86 13776220396

Fax: 86-512-52565400

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)